Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, reklámgrafika, nyomdai és dekorációs termék nyomtatás, fotózás Sopron
  • ONLINE REKLÁMGRAFIKAI STÚDIÓ
  • Kiadványszerkesztés  |  Nyomtatás  |  Fotózás

FALINAPTÁR | ASZTALI NAPTÁR

Falinaptár, asztali és speditőr naptár grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, nyomtatás Sopron

Hasznos tudnivalók falinaptár, asztali naptár, speditőr naptár rendelése előtt

A különböző naptárak eltérő funkciókat töltenek be. A falinaptár napjainkban inkább már csak reprezentációs funkcióval bír, és fali díszként, vagy amolyan fotóalbumként használják. A speditőr naptár népszerű irodai termék, jól átlátható és nagy segítség pl. szállítmányozás tervezésénél. Az irodák másik népszerű kelléke az asztali naptár, ahol a napi feladatok jegyezhetők fel. Amennyiben marketing eszközként szeretné használni, kérheti céges hátlappal, vagy akár az egész naptár cége arculatára szabható. Ha már tudja, milyen naptárat szeretne nincs más dolga, mint árajánlatot kérni, megrendelni falinaptárának, asztali naptárának, speditőr naptárának grafikai tervezését, szerkesztését, nyomtatását az alábbi lehetőségek közül választva. Továbbá lejjebb részletes információkat olvashat az anyagleadással és a szabványméretekkel kapcsolatban.

Falinaptár grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, nyomtatás Sopron

Falinaptár

Népszerű méretek: A4, A3
Formátum: álló vagy fekvő
Lapszám: 12+1
Papírvastagság: 135/150 gramm
Kötészet: spirálozás

Asztali naptár grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, nyomtatás Sopron

Asztali naptár

Mérete: ált. 325x155 mm
Fajtái:
- havi (12x1 lap))
- heti (27+1 lapos, kétoldalon nyomott)
- heti (53+1 lapos, egyoldalon nyomott)
Papírvastagság: 115/135 gramm
Felület: matt
Kötészet: spirálozás

Szövegezés: A szöveges anyagokat Word formátumban kérem biztosítani, már a leadás előtt korrektúrázva, azaz megfelelő helyesírásra odafigyelve. A szövegek mennyiségét is célszerű az első leadásnál fixálni, ugyanis az időközben megnövekedett szövegmennyiség gyakran a kiadvány teljes áttervezéséhez, újratördeléséhez vezethet!

Logók (egyéb grafikus elemek): A logókra minden nyomdai kivitelezés esetében elsősorban vektorgrafikus formátumban van szükségem (PDF, AI, EPS), ha úgy nem áll rendelkezésre, akkor jó minőségű képként (JPG, PNG, TIFF, PSD).

Képi anyagok (fotók): A kiadványban szereplő képeket, fotókat a lehető legnagyobb méretben és felbontásban (min. 300 dpi a megjeleníteni kívánt méretben) kérem biztosítani képfájlokban (JPG, PNG, TIFF, PSD) - nem word vagy egyéb dokumentumba illesztve!. Amennyiben nem áll rendelkezésre megfelelő minőségű fotó, azokat különböző online képgyűjteményes oldalakon tökéletes minőségben meg lehet vásárolni, vagy ha egyedit szeretne, akkor ajánlom figyelmébe fotózási szolgáltatásomat.

Arculat, elképzelés: Arculati kézikönyv (PDF-ben), preferált színek, betűstílus, vázlat vagy skicc az elképzelésről.

Korrektúra: (Elsősorban a több oldalas kiadványok - magazin, szaklap, katalógus, könyv - esetében fontos.) A korrektúra lehetőség szerint ne word-ben, vagy nyomtatva, soronként beazonosítva történjen, mert az rengeteg plusz ráfordított időt és ezáltal plusz költséget jelent. A legjobb megoldás az Acrobat és az Acrobat Reader beépített megjegyzés vagy label funkciója. Egy pillanat alatt meg lehet jelölni pontosan a hibát és a javítást is meg lehet adni.
Itt is fontos megjegyeznem, hogy ha a leadott szöveg már korrektúrázott, akkor sokkal kevesebb korrektúra fordulóra lesz szükség, ami csökkenti a ráfordított időt és költséget. Emellett a megszerkesztett könyvben már sokkal nehézkesebb is a javítás!