Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, reklámgrafika, nyomdai és dekorációs termék nyomtatás, fotózás Sopron
  • ONLINE REKLÁMGRAFIKAI STÚDIÓ
  • Kiadványszerkesztés  |  Nyomtatás  |  Fotózás

IRODAI TERMÉKEK

Levélpapír, jegyzettömb, mappa, boríték grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, nyomtatás Sopron

Hasznos tudnivalók jegyzettömb, levélpapír, boríték, mappa rendelése előtt

A levélpapír, boríték, mappa, jegyzettömb elsősorban egy adott cég ügyeinek intézését segítik, de egyúttal marketinges jelentőségük is van, hiszen elhelyezhető rajta a cég logója, elérhetőségei, sőt akár teljesen a cég arculatára szabhatók. Amikor levelet írunk, árajánlatot adunk ki, vagy számlázunk, mind potenciális reklámozási lehetőség is egyben, hiszen ezáltal újabb emberekhez juthat el cégünk híre. Nincs más dolga, mint árajánlatot kérni, megrendelni levélpapírjának, borítékának, mappájának vagy jegyzettömbjének grafikai tervezését, kiadványszerkesztését, nyomtatását az alábbi lehetőségek közül választva. Továbbá lejjebb részletes információkat olvashat az anyagleadással és a szabványméretekkel kapcsolatban is.

Jegyzettömb grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, nyomtatás Sopron

Jegyzettömb

Méretek: A6, A5, A4
Lapszám: ált. 25/50/100
Szín: egyszínű vagy színes
Papír: 80 grammos ofszet
Kötészet: fejben ragasztás

Levélpapír grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, nyomtatás Sopron

Levélpapír

Mérete: A4
Szín: egyszínű vagy színes
Papír: 80 grammos ofszet


Boríték grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, nyomtatás Sopron

Boríték

Méretek: LA4, LC5, LC6, TC4
Szín: fekete vagy színes
Ablak: jobb, bal, nincs
Záródás: szilikonos
Kérésre: címlista alapján megcímezve

Mappa grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, nyomtatás Sopron

Mappa

Méretek: A4+
Kivitel: gerinc nélküli vagy 5mm gerinccel
Nyomtatás: egyik vagy mindkét oldalon
Papír: 350 grammos fényes vagy matt műnyomó
Felületi védelem: fényes vagy matt fólia
Forma: stancformák rajzai lejjebb

Szövegezés: A szöveges anyagokat Word formátumban kérem biztosítani, már a leadás előtt korrektúrázva, azaz megfelelő helyesírásra odafigyelve. A szövegek mennyiségét is célszerű az első leadásnál fixálni, ugyanis az időközben megnövekedett szövegmennyiség gyakran a kiadvány teljes áttervezéséhez, újratördeléséhez vezethet!

Logók (egyéb grafikus elemek): A logókra minden nyomdai kivitelezés esetében elsősorban vektorgrafikus formátumban van szükségem (PDF, AI, EPS), ha úgy nem áll rendelkezésre, akkor jó minőségű képként (JPG, PNG, TIFF, PSD).

Képi anyagok (fotók): A kiadványban szereplő képeket, fotókat a lehető legnagyobb méretben és felbontásban (min. 300 dpi a megjeleníteni kívánt méretben) kérem biztosítani képfájlokban (JPG, PNG, TIFF, PSD) - nem word vagy egyéb dokumentumba illesztve!. Amennyiben nem áll rendelkezésre megfelelő minőségű fotó, azokat különböző online képgyűjteményes oldalakon tökéletes minőségben meg lehet vásárolni, vagy ha egyedit szeretne, akkor ajánlom figyelmébe fotózási szolgáltatásomat.

Arculat, elképzelés: Arculati kézikönyv (PDF-ben), preferált színek, betűstílus, vázlat vagy skicc az elképzelésről.

Korrektúra: (Elsősorban a több oldalas kiadványok - magazin, szaklap, katalógus, könyv - esetében fontos.) A korrektúra lehetőség szerint ne word-ben, vagy nyomtatva, soronként beazonosítva történjen, mert az rengeteg plusz ráfordított időt és ezáltal plusz költséget jelent. A legjobb megoldás az Acrobat és az Acrobat Reader beépített megjegyzés vagy label funkciója. Egy pillanat alatt meg lehet jelölni pontosan a hibát és a javítást is meg lehet adni.
Itt is fontos megjegyeznem, hogy ha a leadott szöveg már korrektúrázott, akkor sokkal kevesebb korrektúra fordulóra lesz szükség, ami csökkenti a ráfordított időt és költséget. Emellett a megszerkesztett könyvben már sokkal nehézkesebb is a javítás!