Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, reklámgrafika, nyomdai és dekorációs termék nyomtatás, fotózás Sopron
  • ONLINE REKLÁMGRAFIKAI STÚDIÓ
  • Kiadványszerkesztés  |  Nyomtatás  |  Fotózás

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Ön kitalálja, én kreatív formába öntöm

Bár a marketing kommunikáció, reklámozás egyre inkább az online térben zajlik, a kiadványok ma is reneszánszukat élik és fontos kiegészítői az online csatornáknak is. Egy jól megszerkesztett, igényesen kivitelezett offline kiadványt élmény kézbe venni és nagyban tudja erősíteni cégünk/márkánk prémium jellegét. Sok esetben ezek a kiadványok részben vagy egészben az online térben is megjelennek. Egyre gyakoribbak a letölthető vagy lapozós formájú E-kiadványok.
Minden olyan nyomtatott anyagot, amit a kereskedelemben, szolgáltatói szektorban használnak - legyen szó szórólapról, plakátról, prospektusról, brosúráról, katalógusról magazinról, vagy könyvről - komoly tervezői és kiadványszerkesztői munka előz meg. A kiadványszerkesztés lehet ugyan egy word dokumentumban megírt levél megformázása és tördelése is, de ha kereskedelmi céllal szeretnénk készíttetni kiadványt, akkor mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni, aki megfelelő kiadványszerkesztő, képszerkesztő és vektorgrafikus programok segítségével kreatív, nyomdai kivitelezésre is alkalmas kiadványt hoz létre.


A GRAFIKAI TERVEZÉS, KIADVÁNYSZERKESZTÉS FOLYAMATA:


1. Árajánlat készítése
- a megrendelő által megadott információk (bemutatandó vállalkozás, termékek, szolgáltatás, célcsoport, stb.), valamint technikai paraméterek (típus, méret, terjedelem, stb.) alapján. Mivel a megrendelő nincs feltétlenül tisztában a lehetőségekkel, ezért igyekszem ehhez a lehető legtöbb segítséget megadni itt a honlapomon. Csak válassza ki a megfelelő kiadványt a menüből, ahol hasznos információkat olvashat, valamint kiválasztható paraméterek alapján kérhet árajánlatot, vagy egyúttal megrendelését is leadhatja.

2. Előzetes egyeztetés, konzultáció
- amennyiben az árajánlatkérés során megadottakon kívül további információkra lenne szükségem. Hiszen ahhoz, hogy a végeredmény valóban azt tükrözze, amit Ön megálmodott, fontos, hogy minél részletesebb képet kapjak a kiadvánnyal kapcsolatos elképzeléseiről. Valamint, ha szükségesnek látom, javaslatokat teszek szakmai tapasztalataim alapján.

3. Ötletelés, kutatás, információgyűjtés
Ez a kreatív rész a lelke az egész folyamatnak, és ez az amiből az emberek csak annyit látnak, hogy a grafikus bámulja a monitort, vagy néz ki az ablakon, valószínűleg a madarakban gyönyörködve. De ez távolról sincs így, csak először fejben kell összerakni az elemeket, hogy aztán azokat a programok segítségével megjeleníthessük. Ebből kifolyólag ennek idejét, nagyon nehéz előre megjósolni, így egy kreatív munkára előzetesen árat adni sem egyszerű feladat.

4. Kivitelezés, megvalósítás - grafikai, képi elemek szerkesztése, elhelyezése, szöveg szerkesztése és tördelése

5. Megrendelői korrektúra
- az elkészített kiadványt e-mailben átküldöm megtekintésre, ellenőrzésre, különös tekintettel a szövegre. Mindannyiunk érdeke, hogy az elkészült termék lehetőleg elütés és helyesírási hiba mentes legyen.

6. Kiadvány átadása nyomtatásra
- a megrendelő, vagy a nyomda részére (vágójelekkel ellátott, nyomdakész PDF formátumban). Amennyiben a megrendelőnek a szerkeszthető forrásfájlra is szüksége van, akkor arra előzetes jelzést követően, egyedileg megállapított felár megfizetése mellett van lehetősége.

Névjegykártya, cégkártya

Névjegykártya | cégkártya

Szórólap grafikai tervezés, kiadványszerkesztés Sopron

Szórólap

Plakát, poszter grafikai tervezés, kiadványszerkesztés Sopron

Plakát | Poszter

Prospektus, brosúra, leporelló grafikai tervezés, kiadványszerkesztés Sopron

Prospektus | Brosúra | Leporelló

Levélpapír, boríték, mappa, jegyzettömb grafikai tervezés, kiadványszerkesztés Sopron

Irodai termékek

Meghívó, üdvözlőlap, emléklap, oklevél, ajándékutalvány grafikai tervezés, kiadványszerkesztés Sopron

Meghívó | Üdvözlőlap | Oklevél

Magazin, szaklap, katalógus, füzet grafikai tervezés, kiadványszerkesztés Sopron

Katalógus | Magazin | Füzet

Étlap, itallap, borlap, kávélap, desszertlap, menükártya grafikai tervezés, kiadványszerkesztés Sopron

Étlap | Itallap | Menükártya

Puhatáblás és keménytáblás könyv grafikai tervezés, kiadványszerkesztés Sopron

Könyv

Falinaptár, asztali naptár, speditőr naptár grafikai tervezés, kiadványszerkesztés Sopron

Naptár

Roll-Up, megállítótábla, reklámtábla, cégtábla, molinó, CityLight, óriásplakát, kirakatdekoráció grafikai tervezés Sopron

XXL dekorációs termékek